LOES HENDRIKS

Orthopedagoog/ GZ-psycholoog

EMDR-therapeut

Schematherapeut

BIG-registratie 59923387825

 

Ik vind het prachtig als ik iets voor kinderen en jongeren kan betekenen en er aan bij mag dragen dat het goed met ze gaat. Ik loop graag een stukje met ze mee, tot het niet meer nodig is. 

Als moeder van drie jongens ken ik de intense liefde voor je kind en de zorgen die je kan hebben als het niet goed gaat met je kind of in het onderlinge contact.

Daarom geeft het zoveel energie om kinderen en ouders te zien opbloeien tijdens een behandeling. Dát is waar het om gaat: kinderen die lekker in hun vel zitten en zichzelf kunnen zijn. En ook ouders die zich weer sterk voelen als opvoeders van hun kind.

Hoe? Zorgvuldig kijkend naar het hele gezin en omgevingsfactoren, met zorg en deskundigheid. Professionaliteit en betrokkenheid gaan daarbij hand in hand.

ANKE SPEE

Master Pedagoog

Speltherapeut

Theraplaycoach

Systeemtherapeut NVRG i.o. 

SKJ-registratie 100019491

 

Het geeft me een goed gevoel wanneer ik van een kind en zijn/haar gezin 'toestemming' krijg om even met hen mee te lopen, even mee te kijken. Ik mag als speltherapeut in spel gaan met een kind en daardoor 'horen en kijken wat er in een kind omgaat'. Als theraplay-coach werk ik samen met ouders en hun kind. Deze manier van werken is nabij, speels en zo helpend voor een fijne interactie tussen ouder(s) en hun kind. En....het is vooral ook heel gezellig tijdens die therapie-momenten; er wordt veel gelachen. 


Als systeemtherapeut i.o. zie ik het hele gezin en soms een gedeelte van een gezin. Het werken met gezinnen is ontzettend fijn en leerzaam, voor iedereen die er op dat moment is, en zeker ook voor mij. 

'Opvoeden'....het klinkt heel gemakkelijk maar ik weet zelf als moeder van twee kinderen dat het als een emotionele, intensieve taak kan voelen. Ik hoop dat gezinnen die bij ons zijn geweest weer met inzicht, plezier en rust verder kunnen. 

Collega's

In totaal werken bij TOOLSforKIDS 5 therapeuten. Afhankelijk van de hulpvraag bepalen we in overleg wie de behandeling met jullie aan gaat.

 

Gonny Verheijen:

Gonny is speltherapeut en theraplay coach i.o.

 

Monique Gerlach:

Speltherapeut en KIES coach

 

Gitta van Boxtel:

Ambulant behandelaar en speltherapeut.